
🔹رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت: یک ضدعفونیکنندۀ دست با حداقل ۶۰ درصد الکل به همراه داشته باشید تا در صورت دسترسینداشتن به آب سالم از آن استفاده کنید.
🔹در صورت دسترسینداشتن به آب سالم، حتماً آب را حداقل یک دقیقه بجوشانید. از یخهای بدون بستهبندی و نشانههای بهداشتی یا یخهایی که در شرایط نامناسب نگهداری و توزیع میشوند استفاده نکنید.
🔹اگر قصد مصرف مجدد غذاهای پختهشده را دارید، حتماً آنها را تا دمای ۷۰ درجه سانتیگراد حرارت دهید. غذاهای پختهای که بیش از دو ساعت بیرون از یخچال در دمای محیط ماندهاند، نباید مصرف شوند.
🔹از مصرف میوه و سبزیجات خامی که بهدرستی شسته و ضدعفونی نشدهاند خودداری کنید.
🔹در محل اسکان موقت، از وسایل گرمایشی غیراستاندارد مانند پیکنیک، اجاقگاز و زغال در فضای بستۀ چادر یا خودرو استفاده نکنید.