More

    توصیهٔ ‌وزارت بهداشت برای خرید آجیل

    🔹رئیس مرکز سلامت محیط‌وکار: آجیل باید دارای بو و طعم طبیعی باشد و از خرید محصولاتی که بوی ترشیدگی، تندی یا ماندگی دارند، خودداری شود.

    🔹ظاهر مغزها نباید بیش از حد براق باشد، زیرا ممکن است با رنگ‌های مصنوعی یا روغن‌های غیراستاندارد اسپری شده باشند.

    🔹وجود لکه‌های تیره، سفیدک یا سوراخ‌های غیرعادی در مغزها می‌تواند نشانۀ آفت‌زدگی یا کپک‌زدگی باشد که برای سلامت خطرناک است.

    🔹بیش از حد نرم یا خشک هم نباید باشند زیرا نرمی غیرعادی می‌تواند نشانهٔ جذب رطوبت و فساد باشد.

    🔹طعم تلخ یا ترش آجیل ممکن است ناشی از اکسید شدن چربی‌های آن باشد که مصرف آن برای سلامتی مضر است.

    Latest articles

    spot_imgspot_img

    Related articles

    Leave a reply

    Please enter your comment!
    Please enter your name here

    spot_imgspot_img