
🔹دفتر بهبود تغذیهٔ جامعهٔ وزارت بهداشت: چای دارای مزایای تغذیهای بسیار از جمله بهبود وضعیت التهاب بدن و تقویت سیستم ایمنی است.
🔹اما مصرف چای بلافاصله بعد از غذا میتوانند بر روند هضم تأثیرگذار باشند. اگر وعدهٔ غذایی دارای پروتئین باشد، اسید موجود در چای محتوای پروتئین را سفت و هضم آن را دشوار میکند.
🔹از طرفی تاننهایی که در چای وجود دارد و مسئول ایجاد رنگ قهوهای تیره و مزهٔ تلخ است میتواند در جذب پروتئین و مواد معدنی از قبیل آهن، روی و کلسیم اختلال ایجاد کند.
🔹اگزالات موجود در چای نیز باعث اختلال در روند جذب آهن و کلسیم میشود.
🔹کافئین موجود در چای ممکن است از جذب مواد مغذی در سیستم گوارشی جلوگیری کند.
🔹مصرف چای بعد از غذا میتواند شیرههای گوارشی را رقیق کرده که منجر به سوء هاضمه شود.
🔹توصیه میشود چای یک ساعت قبل یا یک ساعت بعد از غذا مصرف شود تا بتوان با کاهش مضرات مصرف چای هنگام غذا از فواید آن استفاده کرد.